Over Aldem

Over Aldem

Sinds Mei 2001 zijn wij gevestigd in de geliefde wijk Lombok. Wij staan bekend om onze gastvrijheid, klantvriendelijkheid en flexibiliteit. U kunt bij ons terecht voor aan- en verkoop van woningen. Daarnaast kunnen we ook behulpzaam zijn met hypotheken en taxaties. We kunnen u te woord staan in meerdere talen; Nederlands, Turks en in het Arabisch. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Maak dan gerust en geheel vrijblijvend een afspraak.

Wat is een taxatie?

De aankoop van een huis is voor veel mensen een spannende gebeurtenis. Het is dan ook verstandig u hierbij te laten adviseren door een deskundig makelaar en een goede hypotheekadviseur.

Aldem Makelaardij & Hypotheken begint bij een aankoop van een huis meestal met een oriënterend gesprek. Eerst bekijken we de hoeveel u kan financieren. We inventariseren samen wat u wel en wat u niet wilt. Op basis van uw wensen gaan wij voor u op zoek naar uw “droomhuis”. Continu zijn wij alert op het aanbod in de markt.

Wij begeleiden u bij het bezichtigen van panden die aan uw wensen voldoen. Hebben we de ideale woning voor u gevonden, dan adviseren wij u over alle aspecten die bij de aankoop van een woning komen kijken: de marktwaarde, de ligging, de bestemming, de bouwkundige staat.

Huis Kopen

De verkoop van een woning is een vak apart en voor veel mensen geen dagelijkse bezigheid. Het is dan ook verstandig u hierbij te laten adviseren door een deskundig makelaar.

Bel gerust om een geheel vrijblijvend afspraak te maken om de aankoop en verkoop van uw woning te regelen. Ook voor Hypotheekadvies bent u op een goed adres..!

Geweldige ervaring in makelaar

Onze specialisatie

  • Huis kopen & verkopen
  • Hypotheek
  • Taxatie

Benieuwd naar wat jouw huidige woning waard is?

Wij komen graag langs voor een gratis waardebepaling.