OVER ALDEM

Vanaf mei 2001 zitten wij in de geliefde wijk Lombok. Wij staan bekend om onze klantvriendelijkheid en flexibiliteit. U kunt bij ons terecht voor aan-en verkoop woningen, hypotheken en taxaties. Voor onze totaal klanten kijken wij ook graag naar een gepaste (woning) verzekering. Naast het Nederlandse taal kunnen wij u ook in het Turks en Arabisch te woord staan. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen doen? Maak gerust een geheel vrijblijvend afspraak om gebruik te maken van onze diensten.

 

Huis Kopen

De aankoop van een huis is voor veel mensen een spannende gebeurtenis. Het is dan ook verstandig u hierbij te laten adviseren door een deskundig makelaar.

Onze dienstverlening bij de aankoop van een huis begint meestal met een oriënterend gesprek. We inventariseren samen wat u wel en wat u niet wilt. Op basis van uw wensen gaan wij voor u op zoek naar uw “droomhuis”. Continu zijn wij alert op het aanbod in de markt. Dat doen we op verschillende manieren.

Uiteraard zoeken we voor u in ons eigen woningaanbod. Daarnaast zijn wij via de VBO uitwisselingssysteem volledig op de hoogte van het aanbod van alle makelaars die bij de VBO zijn aangesloten. Via ons uitgebreide netwerk hebben wij verder goede contacten met niet aangesloten VBO kantoren en particulieren. Deze ingrediënten vormen de basis voor een succesvolle zoekopdracht. Telefonisch, per fax of per e-mail houden wij u op de hoogte van het aanbod.

Wij begeleiden u bij het bezichtigen van panden die aan uw wensen voldoen. Hebben we de ideale woning voor u gevonden, dan adviseren wij u over alle aspecten die bij de aankoop van een woning komen kijken: de marktwaarde, de ligging, de bestemming, de bouwkundige staat.

nWij adviseren u over de prijs en voeren voor u de onderhandelingen. Voor u de meest optimale prijs realiseren is voor ons de uitdaging. Maar we hebben ook oog voor andere belangrijke voorwaarden zoals bijvoorbeeld de aanvaardingstermijn. Als de koop rond is neemt makelaardij Aldem samen met u de koopakte door. Kort voor de notariële overdracht controleren we met u nog een keer de woning. Het aankoopproces eindigt bij de notaris. Daar vindt het transport, de overdracht, van het pand plaats. Ook na het transport bij de notaris zijn wij u graag van dienst met het beantwoorden van vragen of andere zaken.

Wilt u meer informatie dan bent u van harte welkom voor een verhelderend gesprek op ons kantoor.

Huis verkopen