Huis verkopen

Verkopen van een huis

De verkoop van een woning is een vak apart en voor veel mensen geen dagelijkse bezigheid. Het is dan ook verstandig u hierbij te laten adviseren door een deskundig makelaar.

Onze dienstverlening bij de verkoop van een woning start met het samen vaststellen van de hoogst haalbare opbrengstprijs en de daarbij behorende vraagprijs.

Het vaststellen van de vraagprijs is erg belangrijk. Hiermee kiezen we de positie in de markt en bepalen we op welk koperssegment we ons gaan richten.

Daarna gaan we uw woning in de markt zetten. We stellen een uitgebreide brochure voor potentiële kopers samen en we brengen uw pand breed onder de aandacht bij een zeer grote groep mensen. Dit doen we onder meer door:

Het VBO uitwisselingssysteem waarbij uw pand in beeld komt bij onze collega-makelaars en hun zoekersbestand.
De fotopresentatie in de etalage van ons pand aan de Vleutenseweg.
De fotopresentaties die onder alle VBO kantoren in de regio verspreid worden.
Presentatie op www.huisplein.nl, de internetsite van de VBO.
Presentatie op onze eigen internetsite www.aldem.nl
Indien nodig adverteren wij in overleg met u in overige media.

Potentiële kopers die uw woning willen bezichtigen worden door ons op deskundige wijze door uw pand geleid. Tijdens de onderhandelingen zetten wij alles in het werk om voor u de hoogst haalbare verkoopprijs te realiseren.

Wanneer we uw woning hebben verkocht, leggen we alles vast in de koopakte. Het verkoopproces eindigt bij de notaris. Daar vindt het transport, de overdracht, van uw woning plaats. Ook na het transport bij de notaris zijn wij u graag van dienst met het beantwoorden van vragen of andere zaken.

Wilt u meer informatie dan bent u uiteraard altijd welkom op ons kantoor.